ARRIBA LA TARDOR

Arriba la tardor. Una estació de l'any rica en colors, sensacions, canvis de temps... Una estació que regala elements naturals,els quals desperten curiositat als infants. Una estació per realitzar sortides per l'entorn, les quals esdevenen unes propostes molt significatives per a l'infant i que ajuden a descobrir l'entorn més proper.   

Res no interessa més a un infant petit que la vida, per la qual cosa és imprescindible que, tant en els espais interiors com en els exteriors, es pugui oferir la possibilitat de descobrir-la. Apassionar-se amb ells, participant en les observacions, comentant comportaments, formulant o responent preguntes...

Un dels espais que ofereix la llar és la taula d'experimentació  on els infants exploren de manera lliure manipulant i experimentant amb materials de la natura, com per exemple, elements de la tardor. Aquests proporcionen una gran varietat de sensacions i ofereixen diverses qualitats. Amb les safates, els infants desenvolupen i augmenten el nivell d’atenció i concentració i estructuren la ment mitjançant la informació que reben tot manipulant i jugant. 

Petites grans propostes que es descobreixen en el dia a dia.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPAI D'APRENENTATGE: TAULA DE LA TARDOR

COM ES VIUEN ELS PRIMERS DIES DE CURS A LA LLAR D'INFANTS?

CONTACTE AMB LA NATURA