COM ES VIUEN ELS PRIMERS DIES DE CURS A LA LLAR D'INFANTS?Els primers dies a la llar es viuen diferents situacions. L’entrada a la llar d'infants representa per a la majoria d’infants la primera separació de la família. L’adaptació és un procés individual. Cada infant és diferent, n'hi ha que viuen l’entrada a la llar d'infants amb tranquil·litat i d’altres que els genera moltes inquietuds. Per això el procés d’adaptació es planteja de manera individual amb cada infant i amb cada família, amb l’objectiu d’oferir confiança i seguretat tant en els menuts com a les seves famílies. Imatges i moments capturats on es visualitza els diferents moments al llarg d'una jornada de setembre.

 Primers moments a la llar amb les famílies. Primers contactes.

Relació infant-educadora. Estimulació de l'atenció.

 Els més menuts de la llar compartint mirades i elements de joc.

Relació objecte-infant en què cada objecte és diferent per a cada infant. Cadascú estableix una relació amb aquest en el seu món imaginari. 

Però a més dels infants nous que comencen, l'inici de curs també és un moment de retrobaments i de tornada a la llar pels que continuen després de vacances. En general, la majoria d'ells es percep que tornen amb ganes tot i que, alguns necessiten una mica de temps per  sentir-s'hi com abans.   

 Retrobaments d'infants de diferents edats que creixen i interactuen de manera autònoma.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPAI D'APRENENTATGE: TAULA DE LA TARDOR